Eau de Parfum Organik kanthi Esensial Alami 100%

Aku iki kebanggaan alam,
Aku Anuja Aromatics Paris!

Anuja Aromatics pengin nyelehake minyak wangi ing tumpukane, bali menyang aroma asli jaman biyen. Bali maneh babagan cara nggawe parfum ing pungkasan taun 19th abad kaping lan wiwitan 20th abad, nambah sentuhan kontemporer.

Aku iki kebanggaan alam,
Aku Anuja Aromatics Paris!


Banyu parfum organik 
kanthi 100% esensi alami


Anuja Aromatics pengin nyelehake minyak wangi ing tumpukane, bali menyang aroma asli jaman biyen. Bali maneh babagan cara nggawe parfum ing pungkasan taun 19th abad kaping lan wiwitan 20th abad, nambah sentuhan kontemporer.

Wewangian kita yaiku

Alami

Vegan

Digawe ing Prancis

Isi ulang

Hypoallergenic
Bebas saka parabens ing bahan wangi
Wangi Vegan
Ora Ana Warna Sintetis ing Bahan
bebas phthalate ing bahan wangi
Sulfat Gratis Bahan-bahan Wangi
Hypoallergenic
Wangi Vegan
Bebas saka parabens ing bahan wangi
bebas phthalate ing bahan wangi
Sulfat Gratis Bahan-bahan Wangi
Ora Ana Warna Sintetis ing Bahan
sadurungé
Dipuntedahaken
lithotherapy energi
LITOTAP
lithotherapy minangka praktik terapi sing ngobati watu
Aromaterapi energi
AROMATERAPI
terapi inhalasi utawa pijet awak minyak sayur penting utawa esensi aromatik
THERAPY PERFUME
Terapi parfum minangka ilmu sing ngidini sifat terapi kanggo tanduran lan kembang bisa dilebokake liwat bau.
Pusat energi cakra
YOGA
Disiplin spiritual lan awak sing tujuane mbebasake pikiran saka alangan awak kanthi ngontrol gerakan, irama lan ambegan.
Gratis Kejem
Digawe ing logo Prancis
Vegan