Луксузен природен парфем - Произведен во Франција - Холистички парфем - Парфем за благосостојба - Жив природен парфем - парфем што се полни

Органски парфем со 100% природни есенции

Јас сум гордоста на природата,
јас Anuja Aromatics Париз!

Anuja Aromatics сака да ја врати парфимеријата на својот пиедестал, враќајќи се на вистинскиот мирис од минатото. Назад на тоа како се произведуваше парфемот кон крајот на 19 -тите годинита век и почетокот на 20та век, додавајќи современ допир.

Алексија со парфем Champ de Roses de Bulgarie Anuja Aromatics Париз. ОРГАНСКИ парфеми Anuja Aromatics се 100% природни есенции и произведени во Франција.
Champ de Roses de Bulgarie
Есенции 100% природни органски и произведени во Франција.
Anuja Aromatics Париз го освои трофејот за најдобар природен и одржлив парфем во светот! По тежок избор, жирито составено од меѓународни експерти за парфимерија ги избра парфемите Anuja Aromatics Париз како најдобар парфем во модата. Награда доделена од Меѓународната фондација за парфеми (IPF). На сликата се 7 различни вкусови Anuja Aromatics Париз се претставени со трофејот од Мурано стакло, жолтата боја на чашата се одразот на златните светки.
Anuja Aromatics Париз го освои трофејот за најдобар природен и одржлив парфем во светот,
Награда доделена од Меѓународната фондација за парфеми (IPF).
Парфемите Anuja Aromatics Париз со 100% природни органски есенции се хипоалергични.
Парфемите Anuja Aromatics Париз со 100% природни органски есенции не содржи состојки добиени од петрохемикалии. Суровата нафта е мешавина од јаглеводороди произведени во текот на илјадници години, под висок притисок и без светлина или воздух, оваа супстанца е од природно потекло. Кога ќе остане длабоко под површината, не може да наштети. Но, кога се вади сурова нафта, природата плаќа горчлива цена. Еколошката рамнотежа е уништена и тешко дека е можно природните микроорганизми да го разградат маслото, тоа е тешко биоразградливо и со тоа ја загадува животната средина. Сите наши парфеми содржат само 100% природни и органски состојки и тие се целосно биоразградливи.
Парфемите Anuja Aromatics Париз со 100% природни органски есенции не се тестираат на животни.
Парфемите Anuja Aromatics Париз со 100% природни органски есенции не содржи парабени. Парабените се осомничени дека го нарушуваат ендокриниот систем со имитирање на својствата на одредени хормони, особено преку активирање на естрогенските рецептори, па оттука и доведувањето во прашање на нивните ефекти врз плодноста и ризикот од карциноми зависни од хормони, особено на ракот на дојката. Сите наши парфеми содржат само 100% природни и органски состојки.
Парфемите Anuja Aromatics Париз со 100% природни органски есенции не содржи фталати. Изложеноста на фталати со висока молекуларна тежина е поврзана со значително зголемување на кардиоваскуларната смртност. Сите наши парфеми содржат само 100% природни и органски состојки.
Парфемите Anuja Aromatics Париз со 100% природни органски есенции не содржи сулфат. Сулфатот може да ја суши и иритира кожата и да предизвика пецкање, чешање и црвенило кога е присутен во прекумерни количини во козметичкиот производ. Сите наши парфеми содржат само 100% природни и органски состојки.
Парфемите Anuja Aromatics Париз со 100% природни органски есенции не содржи сулфат. Сулфатот може да ја суши и иритира кожата и да предизвика пецкање, чешање и црвенило кога е присутен во прекумерни количини во козметичкиот производ. Сите наши парфеми содржат само 100% природни и органски состојки.
Парфемите Anuja Aromatics Париз со 100% природни органски есенции не содржи фталати. Изложеноста на фталати со висока молекуларна тежина е поврзана со значително зголемување на кардиоваскуларната смртност. Сите наши парфеми содржат само 100% природни и органски состојки.
Парфемите Anuja Aromatics Париз со 100% природни органски есенции не содржи парабени. Парабените се осомничени дека го нарушуваат ендокриниот систем со имитирање на својствата на одредени хормони, особено преку активирање на естрогенските рецептори, па оттука и доведувањето во прашање на нивните ефекти врз плодноста и ризикот од карциноми зависни од хормони, особено на ракот на дојката. Сите наши парфеми содржат само 100% природни и органски состојки.
Парфемите Anuja Aromatics Париз со 100% природни органски есенции не се тестираат на животни.
Парфемите Anuja Aromatics Париз со 100% природни органски есенции не содржи состојки добиени од петрохемикалии. Суровата нафта е мешавина од јаглеводороди произведени во текот на илјадници години, под висок притисок и без светлина или воздух, оваа супстанца е од природно потекло. Кога ќе остане длабоко под површината, не може да наштети. Но, кога се вади сурова нафта, природата плаќа горчлива цена. Еколошката рамнотежа е уништена и тешко дека е можно природните микроорганизми да го разградат маслото, тоа е тешко биоразградливо и со тоа ја загадува животната средина. Сите наши парфеми содржат само 100% природни и органски состојки и тие се целосно биоразградливи.
Парфемите Anuja Aromatics Париз со 100% природни органски есенции се хипоалергични.
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА Во Франција од 49€ Во Европа од 89€.
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
Во Франција од 49 €
Во Европа од 89 €.
Научи повеќе "
БЕЗБЕДНО ПЛАЌАЊЕ Visa - Mastercard - Amex - Paypal - Apple Pay
БЕЗБЕДНО ПЛАЌАЊЕ
Visa-Mastercard-Amex-Paypal-Apple Pay
Научи повеќе "
СЕТ 7 ПРИМЕРОЦИ Откријте ги мирисите со сетот за примероци Anuja Aromatics Париз
СЕТ 7 ПРИМЕРОЦИ
Откријте ги мирисите Anuja Aromatics Париз благодарение на сетот за примероци
Научи повеќе "
ПРАШАЊЕ ? Контактирајте не на Whatsapp на: +33 7 82 70 23 91
ПРАШАЊЕ ?
Контактирајте не на
WhatsApp на: +33 7 82 70 23 91
Научи повеќе "