Органски парфем со 100% природни есенции

испораката во Франција е бесплатна од 49 € за купување 

Приказната
d' Anuja Aromatics

Шри Ланка врзува цвеќиња за украсување на косата

Пораснав во Шри Ланка во средина во која доминира природата. На утринската роса, јас и сестра ми одевме да собереме цвеќиња за да ги украсиме и да ја мирисаме косата на жените во нашата куќа. Трчавме по полињата во потрага по јасмин, рози и гераниуми. Како дете, веќе ми се допаѓаше да ги вдишувам овие мириси и да мешам цвеќиња за да создадам уникатен мирис, но немав знаење за парфимерија. Ова потопување во овие мириси на природата беше дел од мојот живот и на овој начин го развив своето убаво чувство за мирис. Затоа, моите први мирисни спомени се тесно поврзани со флората и зачините на островот Цејлон.

Кога започна граѓанската војна, моето семејство беше принудено да го напушти островот, најде засолниште во Франција. Таму, го открив светот на модата и луксузот во Париз. Воодушевени од парфемите на големите кутуриери и познати парфимери, открив нови мириси. Подоцна, за време на раѓањето на моето прво дете, кое беше преосетливо и хиперактивно, сфатив дека тој не може да издржи кога носам синтетички парфеми. Затоа барав алтернатива. Не најдов ништо што е направено од 100% природни и здрави состојки.

Карта на Шри Ланка
Променета големина на бесмртна Корзика

За време на моето патување на Корзика, открив дестилација на природни есенции од локални производители. Заинтригиран, тренирав терапевтска и козметичка ароматерапија од која дипломирав. Страстен за природните суровини, почнав да пребарувам во Франција и низ целиот свет, органски природни есенции, етички и со врвен квалитет, како што се: Дамаск роза во Бугарија, Син Лотус во Египет, Јасмин во Индија и Бергамот во Италија. Создадов префинети парфеми, со оригинални мириси што предизвикуваа патувања и природа за себе и за моето семејство. Сите мои парфеми се рачно изработени и рачно изработени со убов.

По совет на оние околу мене, мојот син Адриен одлучи да создаде и пласира нова палета на луксузни органски природни парфеми составени само од благородни и еколошки природни суровини, за задоволство и благосостојба на жените и мажите. Моите органски природни парфеми, наполнети со емоции, делуваат како грижа, доколку ги зачуваат сите доблести на растенијата од кои се составени. Мирисните есенции на употребените растенија се наметнуваат и обезбедуваат благосостојба исто толку за кожата, како и за моралот.

Ве поканувам да патувате со парфеми Anuja Aromatics каде грижата, убавината и благосостојбата се вашата дестинација!

Добитник на нови луксузни награди

Ануја Раја