Parfum natyral luksoz - Made in France - Parfum holistik - Parfum i mirëqenies - Parfum natyral Living - Parfum i rimbushshëm

Parfumi Organik me 100% Esenca Natyrore

Unë jam krenaria e natyrës,
Unë jam Anuja Aromatics Paris!

Anuja Aromatics dëshiron të rivendosë parfumerinë në piedestalin e saj, duke u kthyer në aromën e vërtetë të vitit të kaluar. Kthehu tek mënyra se si u prodhua parfumi në fund të viteve 19th shekulli dhe fillimi i 20 -tëth shekulli, duke shtuar një prekje bashkëkohore.

Alexia me parfum Champ de Roses de Bulgarie Anuja Aromatics Parisi. Parfume ORGANIKE Anuja Aromatics janë 100% esenca natyrore dhe të prodhuara në Francë.
Champ de Roses de Bulgarie
Esenca 100% Natyrale Organike dhe Prodhuar në Francë.
Anuja Aromatics Paris fitoi trofeun për Parfumin më të mirë Natyror dhe të Qëndrueshëm në Botë! Pas një përzgjedhjeje të vështirë, një juri e përbërë nga ekspertë ndërkombëtarë të parfumerisë zgjodhi parfumet Anuja Aromatics Paris si parfumi më i mirë në modë. Një çmim i dhënë nga Fondacioni Ndërkombëtar i Parfumit (IPF). Në foto janë 7 shije të ndryshme Anuja Aromatics Parisi prezantohet me trofeun e xhamit Murano, ngjyra e verdhë e kupës janë reflektimet e temave të arta.
Anuja Aromatics Paris fitoi trofeun për parfumin më të mirë natyral dhe të qëndrueshëm në botë,
Çmimi i dhënë nga Fondacioni Ndërkombëtar i Parfumit (IPF).
Parfumet Anuja Aromatics Parisi me esenca organike 100% natyrale janë hipoalergjike.
Parfumet Anuja Aromatics Parisi me Esenca Organike 100% Natyrore nuk përmban përbërës që rrjedhin nga petrokimikatet. Nafta bruto është një përzierje e hidrokarbureve të prodhuara gjatë mijëra viteve, nën presion të lartë dhe pa dritë apo ajër, kjo substancë është me origjinë natyrore. Kur qëndron thellë nën sipërfaqe, nuk mund të bëjë asnjë dëm. Por kur nxirret nafta bruto, natyra paguan një çmim të hidhur. Bilanci ekologjik është i shkatërruar dhe është e pamundur që mikroorganizmat natyrorë të dekompozojnë vajin, ai vështirë se është i biodegradueshëm dhe në këtë mënyrë ndot mjedisin. Të gjithë parfumet tona përmbajnë vetëm 100% përbërës natyralë dhe organikë dhe janë plotësisht të biodegradueshëm.
Parfumet Anuja Aromatics Parisi me Esenca Organike 100% Natyrore nuk testohen te kafshët.
Parfumet Anuja Aromatics Paris me Esenca Organike 100% Natyrore nuk përmban parabenë. Parabenët dyshohen se prishin sistemin endokrin duke imituar vetitë e disa hormoneve, veçanërisht duke aktivizuar receptorët e estrogjenit, prandaj vihet në dyshim efektet e tyre në fertilitet dhe rreziku i kancereve të varur nga hormonet, veçanërisht të kancerit të gjirit. Të gjithë parfumet tona përmbajnë vetëm përbërës 100% natyralë dhe organikë.
Parfumet Anuja Aromatics Parisi me esenca organike 100% natyrale nuk përmban ftalate. Ekspozimi ndaj ftalateve me peshë të lartë molekulare është shoqëruar me një rritje të konsiderueshme të vdekshmërisë kardiovaskulare. Të gjithë parfumet tona përmbajnë vetëm përbërës 100% natyralë dhe organikë.
Parfumet Anuja Aromatics Parisi me esenca organike 100% natyrale nuk përmban sulfate. Sulfati mund të jetë tharës dhe irritues për lëkurën dhe të shkaktojë pickim, kruajtje dhe skuqje kur është i pranishëm në sasi të tepërt në një produkt kozmetik. Të gjithë parfumet tona përmbajnë vetëm përbërës 100% natyralë dhe organikë.
Parfumet Anuja Aromatics Parisi me esenca organike 100% natyrale nuk përmban sulfate. Sulfati mund të jetë tharës dhe irritues për lëkurën dhe të shkaktojë pickim, kruajtje dhe skuqje kur është i pranishëm në sasi të tepërt në një produkt kozmetik. Të gjithë parfumet tona përmbajnë vetëm përbërës 100% natyralë dhe organikë.
Parfumet Anuja Aromatics Parisi me esenca organike 100% natyrale nuk përmban ftalate. Ekspozimi ndaj ftalateve me peshë të lartë molekulare është shoqëruar me një rritje të konsiderueshme të vdekshmërisë kardiovaskulare. Të gjithë parfumet tona përmbajnë vetëm përbërës 100% natyralë dhe organikë.
Parfumet Anuja Aromatics Paris me Esenca Organike 100% Natyrore nuk përmban parabenë. Parabenët dyshohen se prishin sistemin endokrin duke imituar vetitë e disa hormoneve, veçanërisht duke aktivizuar receptorët e estrogjenit, prandaj vihet në dyshim efektet e tyre në fertilitet dhe rreziku i kancereve të varur nga hormonet, veçanërisht të kancerit të gjirit. Të gjithë parfumet tona përmbajnë vetëm përbërës 100% natyralë dhe organikë.
Parfumet Anuja Aromatics Parisi me Esenca Organike 100% Natyrore nuk testohen te kafshët.
Parfumet Anuja Aromatics Parisi me Esenca Organike 100% Natyrore nuk përmban përbërës që rrjedhin nga petrokimikatet. Nafta bruto është një përzierje e hidrokarbureve të prodhuara gjatë mijëra viteve, nën presion të lartë dhe pa dritë apo ajër, kjo substancë është me origjinë natyrore. Kur qëndron thellë nën sipërfaqe, nuk mund të bëjë asnjë dëm. Por kur nxirret nafta bruto, natyra paguan një çmim të hidhur. Bilanci ekologjik është i shkatërruar dhe është e pamundur që mikroorganizmat natyrorë të dekompozojnë vajin, ai vështirë se është i biodegradueshëm dhe në këtë mënyrë ndot mjedisin. Të gjithë parfumet tona përmbajnë vetëm 100% përbërës natyralë dhe organikë dhe janë plotësisht të biodegradueshëm.
Parfumet Anuja Aromatics Parisi me esenca organike 100% natyrale janë hipoalergjike.
DORGIMI FALAS Në Francë nga 49 € Në Evropë nga 89 €.
DORIVZIM FALAS
Në Francë nga 49 €
Në Evropë nga 89 €.
Mëso më shumë "
PAGESË E SIGURTË Visa - Mastercard - Amex - Paypal - Apple Pay
PAGESA E SIGURT
Visa-Mastercard-Amex-Paypal-Apple Pay
Mëso më shumë "
SET 7 MOSTRAT Zbuloni aromat me grupin e mostrës Anuja Aromatics Paris
SET 7 MOSTRAVE
Zbuloni aromat Anuja Aromatics Paris falë grupit të mostrës
Mëso më shumë "
NJË PYETJE ? Na kontaktoni në Whatsapp në: +33 7 82 70 23 91
NJË PYETJE ?
Na kontaktoni në
WhatsApp në: +33 7 82 70 23 91
Mëso më shumë "