Historia
d' Anuja Aromatics

Sri Lanka lidh lule për të zbukuruar flokët

Unë jam rritur në Sri Lanka në një mjedis ku natyra është mbizotëruese. Në vesën e mëngjesit, motra ime dhe unë shkonim të merrnim lule për të zbukuruar dhe parfumosur flokët e grave në shtëpinë tonë. Ne bredhim nëpër fusha në kërkim të jaseminave, trëndafilave dhe barbarozave. Kur isha i vogël, më pëlqente të thithja këto aroma dhe të përzieja lule për të krijuar një aromë unike, por nuk kisha njohuri për parfumerinë. Ky zhytje në këto aroma të natyrës ishte pjesë e jetës sime dhe kështu e zhvillova ndjenjën time të nuhatjes. Kujtimet e mia të para të nuhatjes janë të lidhura ngushtë me florën dhe erëzat e ishullit të Ceylon.

Kur shpërtheu lufta civile, familja ime u detyrua të largohej nga ishulli, gjeti strehë në Francë. Aty, zbulova botën e modës dhe luksit në Paris. I mahnitur nga parfumet e couturiers të mëdhenj dhe parfumierët e njohur, zbulova aroma të reja. Më vonë, gjatë lindjes së fëmijës tim të parë, i cili ishte tepër i ndjeshëm dhe hiperaktiv, kuptova se ai nuk mund të duronte veshjen e parfumeve sintetike. Kështu që unë kërkova një alternativë. Unë nuk kam gjetur asgjë që është bërë nga përbërës 100% natyralë dhe të shëndetshëm.

Harta e Sri Lanka
Korsika e Pavdekshme e Ndryshuar

Gjatë udhëtimit tim në Korsikë, zbulova distilimin e esencave natyrore nga prodhuesit vendas. I intriguar, u trajnova për Aromaterapi Terapeutike dhe Kozmetike nga e cila u diplomova. I apasionuar pas lëndëve të para natyrore, fillova të kërkoj në Francë dhe në mbarë botën, esenca natyrore organike, etike dhe me cilësi superiore, të tilla si: Trëndafili Damask në Bullgari, Lotus Blu në Egjipt, Jasmine në Indi dhe Bergamot në Itali. Kam krijuar parfume të rafinuar, me aroma origjinale që evokojnë udhëtime dhe natyrë për veten dhe familjen time. Të gjitha parfumet e mia janë punuar me dorë dhe punuar me dashuri.

Me këshillën e njerëzve përreth meje, djali im Adrien vendosi të krijojë dhe tregtojë një gamë të re parfumesh natyrale luksoze organike të përbërë vetëm nga lëndë të para natyrore fisnike dhe miqësore me mjedisin, për kënaqësinë dhe mirëqenien e grave dhe burrave. Parfumet e mia natyrale organike, të ngarkuara me emocione, veprojnë si kujdes, për aq sa ruajnë të gjitha virtytet e bimëve nga të cilat përbëhen. Esencat nuhatëse të bimëve të përdorura pohojnë veten dhe sjellin mirëqenie sa për lëkurën ashtu edhe për moralin.

Ju ftoj të udhëtoni me parfume Anuja Aromatics ku kujdesi, bukuria dhe mirëqenia janë destinacioni juaj!

Fitues i New Luxury Awards

Anuja raja