Organik Eau de Parfum kalayan 100% Panggih Alami

Abdi kareueus alam,
abdi Anuja Aromatics Paris !

Anuja Aromatics hoyong nempatkeun minyak wangi deui dina alas na, balik deui ka bau aslina. Balik kana kumaha parfum dilakukeun dina akhir taun 19th abad sareng awal 20th abad, nambahan sentuhan kontemporer.

Abdi kareueus alam,
abdi Anuja Aromatics Paris !


Cai parfum organik 
kalawan 100% ésens alam


Anuja Aromatics hoyong nempatkeun minyak wangi deui dina alas na, balik deui ka bau aslina. Balik kana kumaha parfum dilakukeun dina akhir taun 19th abad sareng awal 20th abad, nambahan sentuhan kontemporer.

Haruman urang téh

Alami

vegan

Dijieun di Perancis

Diisi ulang

Hypoallergenic
Bébas tina parabén dina bahan wangi
Wangi Vegan
Teu aya Warna Sintétis dina Bahan
bébas phthalate dina bahan seungit
Sulfat Gratis dina Bahan Haruman
Hypoallergenic
Wangi Vegan
Bébas tina parabén dina bahan wangi
bébas phthalate dina bahan seungit
Sulfat Gratis dina Bahan Haruman
Teu aya Warna Sintétis dina Bahan
saméméhna
di handap
lithotherapy énergi
LÉTOTERAPI
lithotherapy mangrupikeun prakték terapi penyembuhan ku batu
Aromaterapi énergi
AROMATERAPI
terapi inhalasi atanapi urut awak tina minyak nabati penting atanapi ésén aromatik
PERFUME TERAPI
Terapi parfum mangrupikeun élmu anu ngamungkinkeun sipat terapi pepelakan sareng kembang diwanohkeun ngalangkungan bau.
Pusat tanaga cakra
Nyoo
Disiplin rohani sareng awak anu tujuanna ngaleupaskeun pikiran tina konstrain awak ku cara ngendalikeun gerakanana, wirahma sareng napasna.
Bebas Pisan
Didamel dina logo Perancis
vegan