Eau de parfum organik kalayan hakekat alami 100%

pangiriman gratis tina 49 € pameseran 

efface

Sofia dina Amethyst jeung Emas

47,40 TTC

Pangiriman dina 3-4 dinten damel.

Liontin motong batu semi-mulia Amethyst Emas Dilapis 18 carat didamel pikeun ngandung Eau alami Parfum atanapi minyak penting.

Ranté Emas Disepuh 18 karat Gratis!

Dihaturkeun dina Kotak ayeuna avec pipét ngeusian et 1 botol gratis eau de parfum alami pikeun ngeusian liontin anjeun, pikeun milih tina kumpulan 7 parfum organik alami urang.

Unggal liontin tiasa ngandung 1 dugi 3 tetes eau de parfum alami atanapi minyak atsiri pikeun ngeusian diri dina rongga liontin ku pipét anu disayogikeun, seungitna tetep aya 2 dugi 5 dinten.

Unggal pendant dirancang sacara ati-ati ku pengrajin ahli supados unggal potongan unik.

Candak wangi karesep anjeun sareng anjeun dimana waé anjeun nganggo liontin anu bau. Éta ngarangsang indra anjeun sareng suasana haté anu saé ku difusi lembut seungit alami anu caket kana haté anjeun. Kombinasi seungit alami sareng batu alam ngagaduhan pangaruh anu manpaat pikeun karaharjaan, perawatan sareng kaindahan.

Catetan: masing-masing potongan parantos di damel, janten warna, tékstur sareng ukuranana tiasa bénten-bénten sakedik-sakedik.

Rincian Produk:

Logam: 18K Emas Disepuh
Batu alam: Amethyst
Ukuran batu: 20 x 20 mm
Total panjang ranténa: 660 mm (66 cm)
Total beurat kalung sareng liontin: 20 g
Kapasitas: 1 dugi ka 3 tetes eau alami parfum atanapi minyak atsiri

Pilih Botol 3ml Gratis anjeun senilai € 8,90 kanggo ngeusian Liontin Beraroma anjeun:

Rincian Produk

Améthyste

Amethyst nenangkeun kahariwang, mawa tenang sareng katenangan. Bantosan jalma anu gaduh masalah kecanduan. Ogé tiasa dianggo sapeupeuting kusabab masalah bobo, ngagentoskeun ngimpina. Batu nenangkeun, anu ngajaga urang kana jalan hirup.

Nyucikeun awak: Nyucikeun getih.

Botol semprot dieusian deui

1 - Buka konci botol semprot tina botol 50 ml.

Kumaha ngeusian Aroma-bijou

2 - Nganggo pipét anu disayogikeun, candak sababaraha tetes parfum alami.

Eusian Aroma Bijou

3- Eusian Aroma Bijou anjeun ku parfum alami kalayan bantosan pipét.

liontin seungit nyebarkeun aroma alami

4-Anggo aroma alami anjeun caket kana haté anjeun pikeun difusi laun sadidinten.

mere nyaho

Henteu aya ulasan acan.

Janten anu pangheulana marios "Sofia dina Amethyst sareng Emas"

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.

mere nyaho

Henteu aya ulasan acan.

Janten anu pangheulana marios "Sofia dina Amethyst sareng Emas"

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.